Gravity Deken ➡️ 8 VERBAZENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Gravity Deken:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Gravity Deken

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Gravity Deken: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Gravity Deken

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Gravity Deken

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Gravity Deken Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar is om de deken om te reinigen, blijkt het dekbed te zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de prijs begint op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap mag de temperatuur van de bedden zijn geregeld. Het apparaat dient naast de de bed te worden opgesteld en ook kan via één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bevinden de energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse materassen. We concentreren in de 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 kent ’n medium tot stevig karakter, wat goed geschikt is voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net enigszins steviger. De grote afwijking tussen het een tweetal bedden blijkt het feit dat op de gemengde een pocketveringssysteem laagje schijnt toegepast.
De minste maat van het Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 euro en het grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de tarieven vanuit 899 t/m 2.039 euro. Net als u mag aanschouwen, bewegen de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Gravity Deken

Naast de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Zoals zoals alle materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder eigen krachtige punten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel dampig milieu woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank mag hebben?

Klopt, als uw nieuwe Emma-matras een geur bezit, ligt datgene heel gebruikelijk. De geur staat ongevaarlijk en indien jij de bed 72 uren laat luchten, vervaagt deze stank. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op de te slapen. Derhalve maak je je niet zorgen over de geur afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Gravity Deken

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️