Goedkope Boxspring 160×200 Met Opbergruimte 🔴 8 VERRASSENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goedkope Boxspring 160×200 Met Opbergruimte:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Goedkope Boxspring 160x200 Met Opbergruimte

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goedkope Boxspring 160×200 Met Opbergruimte: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Goedkope Boxspring 160×200 Met Opbergruimte

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Goedkope Boxspring 160x200 Met Opbergruimte

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Goedkope Boxspring 160×200 Met Opbergruimte Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar is te de deken om te schoonmaken, is de deken te erg zwaar voor huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en de kostprijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap kan de warmte vanaf de bedden wezen gereguleerd. Het machine dient naast de bed om te worden neergezet en mag door middel van een afstandbediening worden versteld. Hiervan bevinden de batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. Het kosten vanaf de temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse matrassen. Wij focussen in de 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n diktegraad van 25. Het O2 kent een medium naar stevig eigenschap, wat goed geschikt is bij zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybride blijkt precies enigszins steviger. Het grote afwijking tussendoor het 2 materassen blijkt dat aan het hybride één pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat van het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en ook de grote maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen van 899 euro tot en met €2.039. Zoals u mag aanschouwen, lopen de prijzen krachtig uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Goedkope Boxspring 160×200 Met Opbergruimte

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en geven daardoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig weer woont, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) is gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense lucht kun bezitten?

Klopt, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat het feit dat heel normaal. Het geur staat onschadelijk en wanneer u hetzij bed tweeënzeventig uur laat luchten, vervaagt die stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om zuigelingen op om dutten. Derhalve maak jij geen zorgen over het lucht afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Goedkope Boxspring 160×200 Met Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️