Goedkoop Matras 140×200 🔴 14 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goedkoop Matras 140×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Goedkoop Matras 140x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Goedkoop Matras 140×200: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Goedkoop Matras 140×200

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Goedkoop Matras 140x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Goedkoop Matras 140×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk is te de dekbed te schoonmaken, is de dekbed te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus de kostprijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag het warmte vanuit het bedden wezen gereguleerd. Het apparaat dient naast de het slaapplek te wezen geplaatst en ook mag door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan bestaan het accu’s niet echt standaard bijgevoegd. Het kostprijs van het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 verschillende matrassen. Wij zoomen in de twee meest populaire materassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten één diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit één middelmatig naar stevig eigenschap, dat uitstekend aansluit voor zij en tevens achterkant slapers.

Het gemengde is net een beetje steviger. Het grote afwijking tussen het een tweetal matrassen is dat aan de hybrid ’n pocketveringssysteem laagje is toegepast.
De kleinste afmeting van het Emma O2 matras bedraagt 439 en het grote afmeting 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed starten de prijzen vanaf €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kunt aanschouwen, bewegen het prijzen sterk verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Goedkoop Matras 140×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals alle grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder eigen sterk punten. Vulling opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer vochtig weer leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast voor om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (echter toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een intense geur kun hebben?

Inderdaad, indien uw verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, is datgene erg gewoon. Het stank is onbedreigend en wanneer jij het slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat doorluchten, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op toelaten dutten. Derhalve maakt je niet bekommeringen over deze stank van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Goedkoop Matras 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️