Goede Topper ➡️ 10 OPVALLENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goede Topper:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Goede Topper

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goede Topper: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Goede Topper

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Goede Topper

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Goede Topper Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar schijnt te zijn te de deken te reinigen, is de deken te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasmachines. Er een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook het kosten begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan de warmtegraad vanuit de bedden zijn gereguleerd. Het machine moet vlakbij de bedden te zijn geplaatst en kan door middel van één afstandsbediening wezen versteld. Hiervan zijn de batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. De kosten vanaf het temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende materassen. Wij focussen in de twee populairste bedden: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen een omvang van 25 cm. Het O2 heeft een gemiddeld tot stevig karakter, dat prima past bij kant en rugslapers.

Het hybride schijnt net enigszins steviger. De grote afwijking tussendoor het een tweetal materassen blijkt het feit dat bij de hybrid één pocketveringssysteem laag schijnt toegevoegd.
Het kleinste formaat van het Het Emma O2 materas kost 439 euro en tevens de grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen het kosten van 899 tot 2039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, lopen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Goede Topper

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Net als alle materialen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen sterke aspecten. Foam opereert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer vochtig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor voor een beetje warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter toch harder dan de Original) wordt gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kan bezitten?

Ja, wanneer uw nieuwe Emma-matras een lucht bezit, staat het feit dat zeer normaal. Het stank staat ongevaarlijk en wanneer jij de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt die geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel baby’s op de laten rusten. Dus maak u geen bezorgdheden aangaande het geur van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Goede Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️