Goede Goedkope Bedden ➡️ 8 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goede Goedkope Bedden:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Goede Goedkope Bedden

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goede Goedkope Bedden: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Goede Goedkope Bedden

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Goede Goedkope Bedden

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Goede Goedkope Bedden Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar is te de dekbed te wassen, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 plus de prijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument mag de temperatuur vanaf het bedje zijn beheerd. Het machine hoort naast de het slaapplek om te wezen opgesteld plus mag via één afstandsbediening worden bijgesteld. Van dit bestaan de batterijen niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. We zoomen in op de 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei materassen kennen één dikte vanaf 25. Het O2 bezit één medium tot vast karakter, hetgeen goed geschikt is bij kant en rugzijde slapers.

De hybride schijnt net enigszins steviger. Het grote verschil tussenin het twee matrassen schijnt het feit dat aan het hybrid ’n pocketveer niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens de grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf 899 tot €2.039. Net als jij kan zien, gaan de prijzen krachtig uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Goede Goedkope Bedden

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die last ervaart door drukzones (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich aker voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Net gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren elk unique krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren zodoende wat extra steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een erg vochtig klimaat woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kan hebben?

Klopt, als uw nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, is dat heel gewoon. Die geur ligt onbedreigend en als je hetzij bed tweeënzeventig uur laat luchten, vervaagt dat geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby’s op het laten slapen. Dus maakt jij geen zorgen over de lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Goede Goedkope Bedden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️