Goed Kussen Zijslaper 🔥 11 ONVOORSTELBARE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goed Kussen Zijslaper:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Goed Kussen Zijslaper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goed Kussen Zijslaper: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Goed Kussen Zijslaper

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Goed Kussen Zijslaper

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Goed Kussen Zijslaper Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te de dekentje te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook de kostprijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool mag het warmtegraad vanuit de bedden zijn beheerd. De toestel moet vlakbij het bedden te worden geplaatst en kan door middel van één afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan het energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 diverse bedden. We focussen in op de een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide bedden hebben ’n omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit één gemiddeld naar vast eigenschap, wat uitstekend geschikt is bij zijde en ook rugslapers.

Het hybride is juist iets steviger. Het grootste afwijking tussenin het 2 bedden is het feit dat aan de gemengde een pocketvering niveau is toegevoegd.
De kleinste maat vanaf de Het Emma O2 materas kost €439 en ook het grote afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven vanaf €899 tot en met 2039 euro. Net als jij mag aanschouwen, gaan het tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Goed Kussen Zijslaper

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Net als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren ieder unique sterk kanten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een zeer vochtig milieu verblijft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (echter toch vaster dan de Originele) is aangemerkt.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een intense geur kun bezitten?

Klopt, als uw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat het feit dat heel gewoon. Het stank is ongevaarlijk en indien jij het bed tweeënzeventig uur toelaat doorluchten, verdampt deze geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend om zuigelingen op de toestaan rusten. Dus maakt je niet bezorgdheden aangaande het geur uit uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Goed Kussen Zijslaper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️