Goed Boxspring Bed 🔥 8 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goed Boxspring Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Goed Boxspring Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goed Boxspring Bed: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Goed Boxspring Bed

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Goed Boxspring Bed

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Goed Boxspring Bed Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar is te het deken te wassen, is het dekbed te erg gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook het kostprijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool mag de temperatuur vanaf de bedden wezen beheerd. De toestel hoort naast de de bed om te zijn geplaatst en mogen via een afstandbediening wezen versteld. Daarvan bestaan het accu’s geen standaard bijgevoegd. Het kostprijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier verschillende matrassen. Wij concentreren in op het een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden materassen hebben één dikte van 25 centimeter. Het O2 kent één middelmatig naar stevig karakter, wat goed past bij zijde en rugslapers.

Het hybrid blijkt juist een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussen de twee materassen blijkt dat bij het gemengde één pocketveer laag is toegepast.
De minste maat van het Het Emma O2 matras kost 439 euro en tevens de grote formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het tarieven van 899 t/m 2039 euro. Net als je mag zien, bewegen de kosten sterk verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Goed Boxspring Bed

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij personen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk krachtige punten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast om een wat knusser wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) is gezien.

Is het waar dat mijn eigen matras een intense stank kan bezitten?

Inderdaad, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is dat erg normaal. Die lucht ligt onschadelijk en als u de matras twee en zeventig uren laat toe doorluchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om baby op de laten dutten. Daarom maak jij niet bekommeringen aangaande de geur afkomstig van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Goed Boxspring Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️