Gebruikt Matras Emma Kopen ➡️ 10 SCHOKKENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Gebruikt Matras Emma Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Gebruikt Matras Emma Kopen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Gebruikt Matras Emma Kopen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Gebruikt Matras Emma Kopen

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Gebruikt Matras Emma Kopen

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Gebruikt Matras Emma Kopen Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de dekbed om te reinigen, is het deken te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen de warmtegraad vanaf het bedden worden gereguleerd. Het apparaat dient naast de bedden om te wezen neergezet en mag via één afstandbediening worden versteld. Daarvan zijn de batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De prijs vanaf de tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 diverse materassen. Wij focussen in de twee favoriete materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen één omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit ’n medium naar stevig karakter, hetgeen prima aansluit voor zij en rugslapers.

De hybrid blijkt net een beetje harder. Het grootste onderscheid tussenin het 2 materassen schijnt het feit dat bij de gemengde een pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
Het minste maat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt 439 en het grootste maat 1.069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen de tarieven vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Zoals u kunt zien, lopen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Gebruikt Matras Emma Kopen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Gelijk gelijk ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk punten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras wellicht een betere alternatief voor.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer nat weer verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (echter nog harder dan de Original) is gezien.

Is het waar dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige lucht kan hebben?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat het feit dat erg normaal. Die lucht ligt onschadelijk en wanneer jij het bed 72 uur laat ventileren, verdwijnt die stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op het te dutten. Daarom maak je niet zorgen aangaande het geur van jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Gebruikt Matras Emma Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️