Free Emma Sleep ➡️ 11 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Free Emma Sleep:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Free Emma Sleep

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Free Emma Sleep: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Free Emma Sleep

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Free Emma Sleep

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Free Emma Sleep Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk is te het dekbed om te schoonmaken, is het dekbed te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het kosten vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool mag het warmtegraad vanuit de bedje zijn geregeld. De apparaat dient naast de slaapplek om te wezen opgesteld plus kan door middel van 1 afstandbediening worden versteld. Daarvan zijn de batterijen niet standaard inbegrepen. De prijs vanaf het temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende matrassen. We concentreren in de twee meest populaire materassen: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent één gemiddeld naar ferm aard, hetgeen goed aansluit voor zijde en rugzijde slapers.

De hybrid blijkt precies iets steviger. De grootste afwijking tussen de 2 bedden blijkt dat aan het hybride een pocketvering laagje schijnt toegepast.
De kleinste maat van het Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens de grootst maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen het tarieven vanaf €899 t/m €2.039. Net als u kan zien, lopen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Free Emma Sleep

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die last heeft door drukzones (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Net gelijk elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat meer steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg nat weer leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (echter nog vaster dan de Original) wordt gezien.

Klopt datgene mijn eigen bed een krachtige geur mag ervaren?

Ja, als je verse Emma-matras een stank ervaart, ligt dat zeer gebruikelijk. Die lucht ligt onschadelijk en als je hetzij matras twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt die lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd om baby’s op het toestaan rusten. Daarom maak je u niet bezorgdheden betreffende het geur van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Free Emma Sleep

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️