Frans Bed Topper ☑️ 13 SIMPELE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Frans Bed Topper:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jou de ideale slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Frans Bed Topper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Frans Bed Topper: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Frans Bed Topper

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Frans Bed Topper

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Frans Bed Topper Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, is het dekentje te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee maten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en de prijs vangt aan bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool kunnen het warmtegraad vanuit de bed worden gereguleerd. De machine dient naast het slaapplek om te wezen neergezet en ook mag met één afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan het energiecellen niet standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf de tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse bedden. Wij concentreren in op de een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft ’n gemiddeld tot vast aard, hetgeen goed geschikt is voor zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybride blijkt precies een beetje steviger. Het grootste onderscheid tussendoor het 2 matrassen blijkt dat aan de hybrid ’n pocketvering laag schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting van de Emma O2 materas kost 439 euro en het grootst maat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed starten de kosten vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Zoals je kunt bekijken, gaan de tarieven sterk uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Frans Bed Topper

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukplekken (doorgaans als een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterk punten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig weer leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor te een beetje warmer wolkengevoel en dus als zachter (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een intense lucht kan ervaren?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is het feit dat erg normaal. Die stank ligt onschadelijk en als je het slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat ventileren, verdwijnt die geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op het toestaan rusten. Derhalve maakt u niet zorgen over deze lucht van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Frans Bed Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️