Forum Emma Matras Holle Rug ➡️ 10 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Forum Emma Matras Holle Rug:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Forum Emma Matras Holle Rug

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Forum Emma Matras Holle Rug: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Forum Emma Matras Holle Rug

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Forum Emma Matras Holle Rug

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Forum Emma Matras Holle Rug Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk is om het dekentje te reinigen, is het dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en ook het prijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van de bedden worden geregeld. De apparaat moet naast de bed om te wezen opgesteld en mag via één afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Van dit zijn het batterijen niet standaard bijgevoegd. De prijs vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende matrassen. Wij focussen in de twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Beide bedden hebben ’n dikte van 25. Het O2 kent ’n gemiddeld naar ferm aard, dat prima aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

De gemengde blijkt juist een beetje harder. Het grootste onderscheid tussenin de een tweetal matrassen schijnt dat bij het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
De minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en tevens de grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas vangen aan de kosten van €899 t/m €2.039. Net als u kunt aanschouwen, lopen de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Forum Emma Matras Holle Rug

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Personen die pijn heeft door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen krachtige punten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet of in een zeer vochtig klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor te een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een sterke stank kun hebben?

Klopt, als jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat datgene zeer gewoon. Die lucht staat onschadelijk en indien je hetzij bed tweeënzeventig uur laat ventileren, vervaagt dat lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend om baby’s op te rusten. Daarom maak jij niet bekommeringen betreffende deze lucht uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Forum Emma Matras Holle Rug

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️