Felman Winkel ᐅ 11 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Felman Winkel:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Felman Winkel

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Felman Winkel: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Felman Winkel

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Felman Winkel

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Felman Winkel Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te het dekbed te wassen, is de dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus de kosten begint op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kan het warmte vanuit de bedje zijn geregeld. Het machine moet naast de het bed om te zijn neergezet en ook mogen met een afstandsbediening worden versteld. Van dit bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van de temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse materassen. Wij concentreren in op de twee meest populaire bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit één middelmatig tot vast eigenschap, dat uitstekend aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride blijkt net iets steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin de 2 materassen blijkt het feit dat bij het hybride een pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
Het minste formaat vanaf het Emma O2 matras kost €439 en tevens de grote afmeting 1.069 euro. de Emma Hybrid matras starten het prijzen vanaf 899 tot €2.039. Gelijkend op je kan bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Felman Winkel

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die last ervaart door drukpunten (doorgaans als een stuk van je lijf wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder unique krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een erg dampig weer woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor om een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin toch vaster dan de Original) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kan bezitten?

Ja, als uw verse Emma-matras een geur heeft, staat datgene heel gewoon. Het stank ligt ongevaarlijk en wanneer u hetzij bed 72 uur toelaat luchten, verdampt dat lucht. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend om zuigelingen op de te dutten. Derhalve maak jij geen zorgen over de lucht afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Felman Winkel

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️