Felman Topper Aanbieding ✔️ 3 OPVALLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Felman Topper Aanbieding:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Felman Topper Aanbieding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Felman Topper Aanbieding: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Felman Topper Aanbieding

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Felman Topper Aanbieding

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Felman Topper Aanbieding Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de deken om te reinigen, is het dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal formaten beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en de kosten begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kan het warmtegraad vanaf de bed wezen geregeld. De machine hoort vlakbij de bedden om te wezen geplaatst plus kan door middel van een afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit bevinden het energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kosten van de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier uiteenlopende materassen. Wij focussen in de een tweetal meest populaire materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide bedden hebben één dikte vanaf 25. De O2 bezit een middelmatig tot vast eigenschap, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt net enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor de twee bedden blijkt het feit dat op het gemengde één pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste formaat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en het grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas starten de kosten vanuit €899 tot 2039 euro. Net als jij mag zien, gaan het kosten krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Felman Topper Aanbieding

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een zeer nat milieu woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn bed een krachtige lucht mag bezitten?

Klopt, indien jouw verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, is dat zeer gewoon. De lucht ligt onbedreigend en als jij het bed 72 uur toelaat doorluchten, verdampt deze lucht. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de toestaan dutten. Derhalve maak jij geen enkele zorgen aangaande de lucht van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Felman Topper Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️