Felman Retour ᐅ 4 VERBAZENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Felman Retour:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Felman Retour

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Felman Retour: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Felman Retour

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Felman Retour

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Felman Retour Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekbed om te schoonmaken, blijkt het deken te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn twee formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 plus de kosten start op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kunnen de temperatuur vanaf het bedden zijn beheerd. De toestel moet vlakbij het bedden te zijn neergezet en ook mogen via één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Hiervan bestaan de accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van de tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse bedden. Wij zoomen in de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide matrassen hebben een omvang van 25 centimeter. De O2 bezit één gemiddeld tot ferm karakter, dat prima geschikt is bij zijde en ook rugslapers.

De gemengde is net enigszins steviger. De grootste verschil tussendoor het een tweetal bedden schijnt het op de gemengde een pocketveringssysteem niveau is geïntegreerd.
Het kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 materas kost 439 en ook het grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het tarieven vanuit 899 tot en met €2.039. Zoals u kunt zien, gaan de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Felman Retour

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak heeft door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij individuen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen sterke punten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet of in een erg dampig klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur mag hebben?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, is het feit dat erg normaal. Het stank staat ongevaarlijk en indien jij het bed 72 uur laat toe ventileren, vervaagt die stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby op de om slapen. Daarom maak u geen zorgen betreffende het stank afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Felman Retour

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️