Ervaringen Emma Hybrid Matras 🔥 3 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ervaringen Emma Hybrid Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ervaringen Emma Hybrid Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ervaringen Emma Hybrid Matras: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Ervaringen Emma Hybrid Matras

Emma Sleep biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Ervaringen Emma Hybrid Matras

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Ervaringen Emma Hybrid Matras Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk is om de dekentje te reinigen, blijkt het dekentje te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn 2 maten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en de kosten vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kan de warmte vanuit de bed zijn geregeld. Het machine moet naast de de slaapplek te zijn geplaatst plus kan door middel van één afstandsbediening worden versteld. Van dit bevinden de batterijen geen standaard inbegrepen. Het prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende materassen. We zoomen in het twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten een omvang van 25 centimeter. Het O2 kent ’n medium tot stevig eigenschap, wat prima geschikt is voor kant en rugslapers.

De hybrid blijkt net een beetje harder. De grote verschil tussenin het een tweetal bedden is dat op het hybride een pocketveringssysteem laag is toegepast.
De kleinste afmeting van de Emma O2 bed kost €439 en ook de grote formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het tarieven van 899 tot 2039 euro. Net als u kunt bekijken, gaan de tarieven sterk verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ervaringen Emma Hybrid Matras

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak voelt door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals als alle materialen hebben ook schuim en binnen veren hun unique sterk kanten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat meer steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn matras een krachtige lucht kun ervaren?

Ja, wanneer je recente Emma-bed een lucht heeft, staat datgene heel normaal. De stank is ongevaarlijk en indien je het bed 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt die lucht. Ons items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om zuigelingen op te slapen. Dus maak je u geen zorgen over het geur afkomstig van je recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ervaringen Emma Hybrid Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️