Emma Topper 120×200 ✔️ 12 BEWEZEN TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de beste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Topper 120×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Topper 120x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Topper 120×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Topper 120×200

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Topper 120x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Topper 120×200 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het haalbaar schijnt te zijn te de dekbed om te reinigen, is het dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook de kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kunnen het warmtegraad vanuit het bedden worden geregeld. Het apparaat moet naast de het bedden om te zijn geplaatst en mag door middel van één afstandsbediening wezen aangepast. Van dit bevinden de accu’s geen standaard ingesloten. Het kosten vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 uiteenlopende bedden. We concentreren in op de een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben ’n diktegraad van 25. De O2 heeft ’n gemiddeld naar vast karakter, wat goed geschikt is voor zijde en ook rugzijde slapers.

Het hybride schijnt precies enigszins steviger. Het grote verschil tussen het twee materassen is het op het hybrid een pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en ook de grootst afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan het prijzen van €899 t/m 2039 euro. Net als je mag bekijken, bewegen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Topper 120×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterk aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat meer steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een erg nat klimaat woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om voor een wat knusser gevoel van wolken en daarom als softer (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn eigen matras een krachtige stank kun ervaren?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-bed een lucht ervaart, ligt het feit dat erg gebruikelijk. De geur ligt onschadelijk en wanneer je hetzij bed 72 uren laat toe luchten, vervaagt dat stank. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby op laten slapen. Daarom maak je u geen bekommeringen betreffende deze lucht van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Topper 120×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️