Emma Topmatras 180×200 🔴 8 BEWEZEN TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Topmatras 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Topmatras 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Topmatras 180×200: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Topmatras 180×200

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Topmatras 180x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Topmatras 180×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn te het deken om te reinigen, is het deken te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er een tweetal formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de prijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kunnen de warmte vanaf de bedden wezen gereguleerd. Het machine moet naast de bed om te zijn neergezet plus kan met 1 afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan zijn het batterijen geen standaard ingesloten. Het prijs van de temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende materassen. We concentreren in het een tweetal meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beide materassen bezitten één diktegraad van 25 cm. Het O2 kent ’n gemiddeld naar ferm aard, wat uitstekend past voor zij en ook achterkant slapers.

De hybride is net enigszins steviger. Het grote verschil tussen de 2 bedden blijkt het bij het hybride een pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en tevens de grote afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras starten de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Topmatras 180×200

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Degenen die last heeft door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk eigen sterk aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel dampig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven opperste laag is aangepast te een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steviger dan de Original) wordt beschouwd.

Is het juist datgene mijn matras een krachtige lucht kan ervaren?

Klopt, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat datgene zeer gewoon. Die lucht staat onschadelijk en wanneer je hetzij matras twee en zeventig uur laat toe ventileren, vervaagt die stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook erkend voor het doel zuigelingen op de om rusten. Daarom maak je jij geen enkele bezorgdheden betreffende de geur uit uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Topmatras 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️