Emma The Sleep Company Portugal ➡️ 9 SIMPELE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma The Sleep Company Portugal:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma The Sleep Company Portugal

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma The Sleep Company Portugal: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma The Sleep Company Portugal

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Emma The Sleep Company Portugal

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma The Sleep Company Portugal Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar blijkt te zijn om de deken om te reinigen, is het dekbed te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus de kosten begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool mag de warmte van het bedden zijn geregeld. De apparaat hoort vlakbij de bedden om te worden neergezet en mag met één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bevinden het batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende bedden. We concentreren in het twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 kent een middelmatig tot stevig aard, dat uitstekend geschikt is bij zij en rugslapers.

De hybride blijkt precies een beetje steviger. Het grote onderscheid tussenin het 2 bedden blijkt het feit dat aan het hybrid één pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinste formaat vanaf het Emma O2 bed kost 439 en tevens de grote afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras vangen aan de tarieven vanaf €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, gaan het tarieven sterk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma The Sleep Company Portugal

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk als elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterke aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren daardoor wat meer support. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een krachtige lucht mag hebben?

Ja, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is datgene erg normaal. Die lucht ligt onschadelijk en als je de bed twee en zeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt dat lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel baby’s op de toelaten dutten. Derhalve maak je jij geen enkele bezorgdheden betreffende deze lucht afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma The Sleep Company Portugal

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️