Emma The Sleep Company Mexico ➡️ 9 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma The Sleep Company Mexico:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma The Sleep Company Mexico

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma The Sleep Company Mexico: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma The Sleep Company Mexico

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma The Sleep Company Mexico

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma The Sleep Company Mexico Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de dekentje om te reinigen, is de dekentje te erg zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en ook het prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kan het warmtegraad vanaf de bedje worden geregeld. Het machine hoort naast het bedden te wezen neergezet en ook mag door middel van één afstandsbediening zijn aangepast. Van dit zijn de batterijen niet echt standaard inbegrepen. De kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse matrassen. We focussen in op het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen één omvang van 25 cm. Het O2 bezit een gemiddeld naar vast karakter, dat prima aansluit bij zij en ook achterkant slapers.

De gemengde schijnt net een beetje harder. De belangrijkste onderscheid tussenin het twee bedden schijnt het feit dat op de hybrid ’n pocketvering niveau schijnt toegepast.
De kleinste afmeting vanaf de Het Emma O2 materas kostprijs €439 en tevens de grote formaat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het kosten vanaf €899 tot 2.039 euro. Net als je mag bekijken, gaan het tarieven sterk verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma The Sleep Company Mexico

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Wie last voelt door drukzones (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het te veel belasting draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een zeer nat milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top opperste laag is aangepast om om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dus als zachter (echter nog vaster dan de Originele) is gezien.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een intense lucht kun hebben?

Ja, wanneer uw verse Emma-bed een lucht ervaart, ligt het feit dat erg gewoon. Het stank ligt onbedreigend en als je de matras tweeënzeventig uur toelaat luchten, verdwijnt die geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan om baby’s op de toelaten slapen. Dus maakt u niet zorgen over het stank van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma The Sleep Company Mexico

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️