Emma Sleeps Review ➡️ 13 OPVALLENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleeps Review:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleeps Review

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleeps Review: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Sleeps Review

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Sleeps Review

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleeps Review Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekentje om te schoonmaken, is de dekbed te zwaarwegend gedurende huiselijke wasmachines. Er 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad van het bedje wezen beheerd. Het apparaat dient naast de de bedden te worden opgesteld en ook mogen via één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan bevinden het batterijen niet standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse matrassen. Wij zoomen in op het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben een dikte vanaf 25. De O2 heeft één medium naar stevig aard, wat goed aansluit bij kant en rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt net iets steviger. Het grootste afwijking tussenin het twee materassen blijkt het feit dat op de gemengde één pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma O2 matras kostprijs €439 en ook het grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de kosten van €899 tot 2039 euro. Zoals u kan bekijken, lopen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleeps Review

Naast de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Net als ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique sterk kanten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren daardoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel transpireert of in een heel nat weer leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast voor voor een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Originele) wordt gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een sterke lucht mag hebben?

Ja, indien je verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, staat dat zeer gewoon. De lucht staat onschadelijk en als u het slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdampt die lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op de toestaan slapen. Dus maak je u geen enkele bezorgdheden over deze stank afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Sleeps Review

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️