Emma Sleep Well 🔴 11 VERRASSENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Well:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om je de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Sleep Well

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Well: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Sleep Well

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Sleep Well

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Sleep Well Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar is om het dekentje te wassen, is het deken te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kunnen de warmtegraad vanuit het bed worden geregeld. De apparaat dient naast de de slaapplek om te worden geplaatst en ook mag door middel van een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan bestaan de batterijen geen standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op de een tweetal populairste materassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen een diktegraad van 25 centimeter. De O2 heeft één gemiddeld tot stevig aard, hetgeen uitstekend past voor zij en achterkant slapers.

De gemengde schijnt precies iets steviger. De grootste onderscheid tussendoor de 2 bedden is het aan het hybride één pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en tevens het grootst maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas vangen aan de kosten van 899 tot en met 2039 euro. Zoals u kan aanschouwen, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Well

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie last ervaart door drukplekken (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk sterke punten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig weer woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (echter nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht kan hebben?

Ja, als jouw recente Emma-bed een stank bezit, ligt dat zeer gebruikelijk. Die stank is ongevaarlijk en wanneer jij de bed tweeënzeventig uren toelaat ventileren, vervaagt die stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op de toelaten rusten. Derhalve maak je u geen enkele bekommeringen aangaande het lucht uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Well

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️