Emma Sleep Hybrid ✔️ 11 SIMPELE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Hybrid:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Sleep Hybrid

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Hybrid: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Sleep Hybrid

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Sleep Hybrid

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleep Hybrid Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar schijnt te zijn te de deken om te reinigen, blijkt de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 en het kostprijs begint op €165 euro.

Temp pad

Met de temp pad tool kan het warmte vanaf het bedje worden beheerd. De apparaat hoort naast de bedden te zijn opgesteld plus mag door middel van 1 afstandbediening wezen bijgesteld. Daarvan zijn het energiecellen niet standaardgewijs ingesloten. De kosten vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende materassen. We focussen in de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide materassen kennen een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit één gemiddeld naar vast eigenschap, dat uitstekend aansluit bij zij en achterkant slapers.

Het gemengde blijkt juist een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal materassen blijkt dat op de gemengde een pocketvering laagje is toegepast.
De kleinere maat van de Het Emma merk O2 materas kost 439 en ook de grootst maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de tarieven van 899 euro tot €2.039. Gelijkend op je kan aanschouwen, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Hybrid

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Zoals gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterk kanten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden zodoende wat meer steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet produceert of in een heel dampig weer woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor te een wat knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (echter toch harder dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn bed een krachtige lucht mag bezitten?

Klopt, als uw nieuwe Emma-matras een geur heeft, ligt datgene heel gebruikelijk. Het stank staat onschadelijk en als u het matras tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdwijnt dat stank. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op het toestaan rusten. Derhalve maakt u geen zorgen over deze stank afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Hybrid

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️