Emma Sleep House Planters 🔴 5 MAKKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep House Planters:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de beste slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleep House Planters

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep House Planters: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Sleep House Planters

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Sleep House Planters

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleep House Planters Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het deken om te schoonmaken, blijkt het dekentje te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap mag de temperatuur van het bedje worden gereguleerd. De machine moet vlakbij het bedden om te zijn opgesteld en kan via een afstandbediening zijn aangepast. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaard bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende materassen. Wij concentreren in het 2 meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei matrassen bezitten een omvang van 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld tot vast eigenschap, wat goed geschikt is bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybride schijnt net een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussen het 2 bedden blijkt het feit dat bij het hybride één pocketvering laagje blijkt toegepast.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 euro en de grote maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de kosten vanaf 899 tot €2.039. Net als u mag bekijken, gaan de kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep House Planters

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Wie pijn heeft door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Net als elk grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen sterke punten. Foam werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een erg nat milieu verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast voor een enigszins knusser wolkengevoel en dus als softer (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn bed een krachtige stank kun bezitten?

Ja, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt het feit dat heel normaal. Die geur staat ongevaarlijk en indien je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe ventileren, vervaagt die geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel zuigelingen op laten dutten. Derhalve maak je jij niet bekommeringen aangaande de lucht afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Sleep House Planters

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️