Emma Sleep Hoofdkussen ☑️ 3 OPVALLENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Hoofdkussen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Sleep Hoofdkussen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Hoofdkussen: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Sleep Hoofdkussen

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Sleep Hoofdkussen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleep Hoofdkussen Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar is te de dekbed te wassen, is het deken te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er twee afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en het kosten vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kunnen het warmtegraad vanaf de bedje zijn geregeld. Het machine dient naast de de slaapplek om te worden opgesteld plus kan met één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan zijn het energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende materassen. Wij focussen in op het 2 favoriete matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit ’n medium naar ferm karakter, dat goed geschikt is bij zij en ook rugslapers.

De hybride schijnt juist enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussenin het twee materassen schijnt het feit dat bij de gemengde één pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
De minste maat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en het grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan het tarieven vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Gelijkend op u kan aanschouwen, gaan de kosten krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Hoofdkussen

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukzones (meestal indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de rug, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Zoals als alle stoffen hebben ook foam en interne veren hun afzonderlijk sterk punten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer vochtig milieu woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top opperste laag is aangepast om om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (maar nog steeds vaster dan de Originele) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke stank kun hebben?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-matras een stank heeft, ligt dat heel normaal. De geur staat ongevaarlijk en wanneer jij het matras 72 uurtjes laat ventileren, verdampt die geur. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel baby op te rusten. Dus maak je u geen bezorgdheden over de stank van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Hoofdkussen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️