Emma Sleep Germany 🔴 12 MAKKELIJKE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Germany:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Sleep Germany

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Germany: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Sleep Germany

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Sleep Germany

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Sleep Germany Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk is te de dekbed te reinigen, blijkt de dekbed te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs start bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool kan het warmtegraad vanuit het bedje zijn geregeld. Het apparaat dient naast de het bedden om te zijn neergezet en mag door middel van 1 afstandsbediening wezen bijgesteld. Van dit bevinden het accu’s geen standaardgewijs bijgevoegd. De prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal verschillende matrassen. Wij focussen in het twee populairste bedden: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben één omvang van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium naar stevig aard, wat uitstekend aansluit bij zij en ook rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt precies een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussen het twee materassen is het op de hybride ’n pocketveringssysteem laag blijkt toegepast.
Het kleinere maat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt €439 en de grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan de kosten vanaf 899 euro tot en met €2.039. Net als jij mag aanschouwen, lopen het kosten sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Germany

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie last heeft door drukpunten (meestal indien een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterk kanten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een heel dampig klimaat woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag is aangepast om om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dus als meer zacht (maar nog vaster dan de Original) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen bed een intense stank kun bezitten?

Ja, wanneer jouw verse Emma-matras een lucht ervaart, ligt datgene heel gewoon. Die stank ligt ongevaarlijk en als u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat doorluchten, vervaagt dat geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby op het toelaten dutten. Derhalve maak jij geen enkele zorgen betreffende deze stank afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Germany

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️