Emma Sleep Dekbedovertrek ✔️ 15 VREEMDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Dekbedovertrek:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleep Dekbedovertrek

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Dekbedovertrek: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Sleep Dekbedovertrek

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Sleep Dekbedovertrek

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Sleep Dekbedovertrek Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk is om de deken om te wassen, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kosten begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kunnen het temperatuur vanuit de bedje zijn geregeld. De toestel hoort naast de de slaapplek om te worden geplaatst en ook kan door middel van 1 afstandsbediening zijn aangepast. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kostprijs vanaf het tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. Wij concentreren in het 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben één diktegraad van 25 cm. Het O2 heeft een middelmatig tot vast aard, dat prima aansluit bij kant en ook rugslapers.

De hybride is juist iets harder. De grote verschil tussendoor de 2 matrassen is dat aan de hybride één pocketvering laagje schijnt geïntegreerd.
Het kleinere maat van de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en de grootste afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen de prijzen vanaf €899 tot 2039 euro. Net als je kunt bekijken, bewegen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Dekbedovertrek

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last ervaart door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Net zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterke aspecten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een heel dampig milieu woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top opperste laag is aangepast om een wat knusser wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steeds harder dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn matras een sterke stank kan ervaren?

Ja, als uw verse Emma-matras een geur bezit, staat het feit dat heel gebruikelijk. De lucht is onbedreigend en indien je hetzij slaapoppervlak 72 uur laat doorluchten, vervaagt die lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend om baby op laten rusten. Derhalve maak je niet bezorgdheden over het lucht uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Dekbedovertrek

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️