Emma-Sleep.Com/Booklet ✔️ 4 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma-Sleep.Com/Booklet:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jouw de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma-Sleep.Com/Booklet

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma-Sleep.Com/Booklet: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma-Sleep.Com/Booklet

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma-Sleep.Com/Booklet

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma-Sleep.Com/Booklet Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk schijnt te zijn te de deken te wassen, is het deken te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en ook het kosten vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool kan de temperatuur vanaf de bedden wezen beheerd. De machine dient naast de bedden te worden geplaatst en ook mag via een afstandsbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan de accu’s niet standaardgewijs ingesloten. De kostprijs vanaf de temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende bedden. Wij concentreren in de 2 favoriete bedden: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben een dikte van 25. Het O2 bezit een medium tot stevig eigenschap, wat prima geschikt is bij zijde en tevens rugslapers.

De hybride is juist een beetje harder. Het grote onderscheid tussen de twee matrassen schijnt het feit dat bij de hybrid één pocketveringssysteem laag is geïntegreerd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens de grootste afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het tarieven vanuit 899 tot en met €2.039. Zoals jij kunt zien, bewegen het tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma-Sleep.Com/Booklet

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk als ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat meer steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke stank mag ervaren?

Ja, indien je recente Emma-bed een geur bezit, staat dat heel normaal. Die stank ligt ongevaarlijk en als je de slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat luchten, verdampt deze lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby’s op de om dutten. Dus maak je niet bezorgdheden betreffende het stank afkomstig van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma-Sleep.Com/Booklet

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️