Emma One Matras 90×200 ➡️ 6 OPVALLENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma One Matras 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma One Matras 90x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma One Matras 90×200: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma One Matras 90×200

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma One Matras 90x200

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma One Matras 90×200 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar schijnt te zijn te de deken om te wassen, is de dekbed te gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn twee formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook het kosten vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument mag het temperatuur vanuit het bedje worden beheerd. Het toestel hoort naast de het bed te zijn opgesteld en ook mag door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan bevinden de accu’s geen standaardgewijs ingesloten. Het kosten van het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende matrassen. Wij focussen in het twee favoriete bedden: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen bezitten een dikte van 25. Het O2 bezit een medium naar vast aard, wat uitstekend geschikt is bij zijde en rugzijde slapers.

Het hybrid is net een beetje steviger. Het grote onderscheid tussendoor de twee bedden schijnt het feit dat op het hybride één pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
De kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 matras kost 439 en tevens het grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid matras vangen aan de kosten vanuit €899 tot en met €2.039. Gelijkend op u mag zien, bewegen het tarieven sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma One Matras 90×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een erg nat klimaat verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat warmer gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn matras een sterke lucht kun bezitten?

Klopt, wanneer uw verse Emma-matras een geur heeft, is dat zeer gebruikelijk. De stank staat ongevaarlijk en wanneer je de slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, verdampt deze stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel zuigelingen op toelaten dutten. Dus maakt je geen zorgen betreffende de geur afkomstig van uw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma One Matras 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️