Emma O2 Matras Kopen ✔️ 9 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma O2 Matras Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten te koop. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma O2 Matras Kopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma O2 Matras Kopen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma O2 Matras Kopen

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma O2 Matras Kopen

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma O2 Matras Kopen Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk is te het dekbed om te reinigen, blijkt de dekentje te gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240×220 plus de prijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument mag het warmte van het bedden zijn geregeld. De machine dient naast de het bed om te worden opgesteld en mag met 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bestaan de batterijen geen standaardmatig inbegrepen. De kostprijs vanaf het tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse bedden. Wij focussen in het 2 populairste materassen: Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot ferm karakter, dat prima aansluit bij zij en ook rugzijde slapers.

Het hybrid is precies een beetje steviger. De grote onderscheid tussenin de twee matrassen is het feit dat op de hybride een pocketveer laagje is toegevoegd.
De kleinere formaat van het Emma O2 matras kost €439 en tevens de grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras starten het kosten van 899 tot en met 2039 euro. Net als jij kunt bekijken, bewegen de kosten sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma O2 Matras Kopen

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook foam en interne veren hun unique krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat toegevoegde support. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg dampig klimaat verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast om voor een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn bed een krachtige geur mag hebben?

Ja, als uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat het feit dat heel gewoon. De stank is onbedreigend en wanneer je het matras 72 uurtjes laat luchten, verdwijnt die stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens toegestaan met het doel baby’s op het toelaten slapen. Daarom maakt u geen enkele zorgen aangaande het geur afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma O2 Matras Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️