Emma. Matras 🔥 4 ONVOORSTELBARE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma. Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma. Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma. Matras: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma. Matras

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma. Matras

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma. Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk is te het dekbed om te schoonmaken, is de dekbed te zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en ook de kosten start op €165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen het warmte vanuit het bedden worden geregeld. Het toestel dient vlakbij de bedden te zijn neergezet en ook mag met een afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan het energiecellen niet echt standaard ingesloten. De kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende materassen. Wij focussen in op het twee favoriete matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen één omvang vanaf 25. Het O2 kent één gemiddeld tot stevig karakter, dat uitstekend aansluit bij zij en rugzijde slapers.

De hybride is net enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor het 2 materassen schijnt het aan de gemengde ’n pocketveringssysteem laag schijnt toegevoegd.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en het grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit 899 euro tot €2.039. Zoals u kan zien, lopen het kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma. Matras

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk krachtige punten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel dampig klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn bed een intense lucht kan hebben?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, staat datgene erg normaal. Die stank staat onbedreigend en wanneer je hetzij matras twee en zeventig uren laat toe ventileren, verdampt dat stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd voor het doel baby op het toestaan rusten. Derhalve maak je je geen enkele bezorgdheden over deze geur uit uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma. Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️