Emma Matras Voorwaarden Proefslapen ✔️ 12 VERBIJSTERENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Voorwaarden Proefslapen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Voorwaarden Proefslapen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Voorwaarden Proefslapen: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Voorwaarden Proefslapen

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Voorwaarden Proefslapen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Voorwaarden Proefslapen Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het mogelijk is om de dekentje om te reinigen, blijkt het deken te erg zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er een tweetal maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus het kosten start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kan het warmte vanaf de bedden wezen gereguleerd. Het toestel dient naast de de slaapplek te worden opgesteld plus mag met 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan het accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier uiteenlopende materassen. Wij concentreren in het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beiden matrassen bezitten één omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld tot vast aard, wat uitstekend aansluit bij zij en rugslapers.

Het hybride blijkt precies enigszins steviger. Het grootste afwijking tussen de twee bedden is dat bij het hybride één pocketveer niveau is geïntegreerd.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 matras kostprijs €439 en tevens de grootste maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het kosten vanuit 899 tot €2.039. Gelijkend op jij mag aanschouwen, lopen de kosten krachtig uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Voorwaarden Proefslapen

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als elk materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je veel zweet produceert of in een erg vochtig klimaat leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast voor te een wat knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke matras een intense geur kan hebben?

Ja, als je recente Emma-matras een geur ervaart, staat dat zeer gewoon. Die stank is onbedreigend en indien u de bed 72 uur laat doorluchten, verdwijnt deze geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel zuigelingen op de toestaan slapen. Derhalve maak je geen zorgen aangaande deze lucht van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Voorwaarden Proefslapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️