Emma Matras Voor Lage Rugklachten 🔴 6 OPVALLENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Voor Lage Rugklachten:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Voor Lage Rugklachten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Voor Lage Rugklachten: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Voor Lage Rugklachten

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras Voor Lage Rugklachten

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Voor Lage Rugklachten Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde mogelijk is te de dekbed te reinigen, is de dekentje te gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 plus het kosten begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf het bed zijn beheerd. De toestel dient naast de het bed om te zijn opgesteld en ook mogen met één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan bestaan de energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het prijs van de temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. We focussen in op de 2 populairste bedden: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei materassen kennen ’n dikte van 25. De O2 bezit één medium naar stevig karakter, hetgeen prima aansluit voor zij en ook rugzijde slapers.

Het gemengde is net iets steviger. De belangrijkste afwijking tussenin de een tweetal matrassen is dat op het gemengde ’n pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en ook het grootst maat 1069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen de kosten vanaf 899 euro tot 2039 euro. Net als je kan aanschouwen, bewegen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Voor Lage Rugklachten

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk als ieder materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder eigen krachtige kanten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor jou.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg dampig weer verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast om om een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (maar toch harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist datgene mijn eigen bed een intense lucht mag bezitten?

Klopt, als je verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, is datgene heel normaal. De lucht ligt onschadelijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op laten rusten. Daarom maak je geen bekommeringen over de geur uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Voor Lage Rugklachten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️