Emma Matras Topper 180×200 ᐅ 14 VERBORGEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Topper 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Topper 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Topper 180×200: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Topper 180×200

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Topper 180x200

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Topper 180×200 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het haalbaar schijnt te zijn te de dekentje te schoonmaken, is de deken te zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus het kostprijs start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap mag het warmte van de bedje zijn gereguleerd. Het machine moet vlakbij het bedden om te worden neergezet en mogen via een afstandsbediening worden versteld. Hiervan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf de temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende materassen. Wij concentreren in op het een tweetal populairste materassen: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden materassen bezitten één diktegraad van 25. De O2 heeft een middelmatig tot ferm karakter, hetgeen uitstekend past voor kant en ook rugslapers.

Het gemengde blijkt net een beetje steviger. De grote verschil tussenin het 2 bedden is dat bij de gemengde één pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf het Emma O2 bed kostprijs €439 en de grootste afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten vanuit 899 tot €2.039. Gelijkend op je kan zien, bewegen de prijzen krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Topper 180×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die pijn heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Gelijk zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je hand slapen, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een zeer dampig weer verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast voor voor een beetje knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (maar nog vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Is het juist datgene mijn eigen matras een krachtige lucht kan bezitten?

Inderdaad, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt datgene zeer gewoon. Die lucht is onbedreigend en indien je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt dat geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby op toestaan dutten. Daarom maak u geen enkele bekommeringen betreffende het stank uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Topper 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️