Emma Matras Slecht 🔥 7 VERRASSENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Slecht:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Slecht

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Slecht: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Slecht

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Slecht

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Slecht Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het mogelijk blijkt te zijn te het deken om te wassen, blijkt het deken te erg zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er twee formaten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook de kosten start op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument kunnen de warmte vanaf het bed wezen geregeld. De machine hoort vlakbij het bedden te zijn geplaatst plus mogen via één afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaard inbegrepen. De kosten van de temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse bedden. We focussen in op het 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n diktegraad van 25 centimeter. Het O2 bezit ’n middelmatig naar vast aard, wat goed aansluit bij zij en ook achterkant slapers.

De hybrid is net een beetje steviger. De grootste verschil tussenin het twee bedden schijnt het feit dat bij de gemengde ’n pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en de grootste formaat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de prijzen vanuit 899 euro tot en met €2.039. Zoals jij kan bekijken, lopen de tarieven sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Slecht

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie pijn voelt door drukzones (meestal indien een stuk van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Indien je veel zweet of in een zeer dampig klimaat leeft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur kun bezitten?

Klopt, als je recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt datgene heel gewoon. De geur ligt ongevaarlijk en indien jij de slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt deze geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens toegestaan voor het doel baby’s op het om slapen. Derhalve maakt u niet bekommeringen betreffende de lucht van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Slecht

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️