Emma Matras Retourneren 🔥 9 VERRASSENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Retourneren:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Retourneren

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Retourneren: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Retourneren

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Retourneren

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Retourneren Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk is om het dekentje te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en de kostprijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van de bed zijn beheerd. De machine hoort naast de de slaapplek te wezen opgesteld en kan door middel van 1 afstandbediening zijn versteld. Daarvan bestaan het accu’s niet standaard inbegrepen. De prijs vanaf het temperatuurpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse bedden. Wij focussen in het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden kennen een dikte vanaf 25. Het O2 heeft één middelmatig naar stevig eigenschap, wat goed past bij zij en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt juist enigszins steviger. Het grote afwijking tussendoor de twee bedden is het feit dat aan de gemengde ’n pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
De minste maat van de Het Emma O2 matras kost 439 euro en ook de grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan de tarieven vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op jij kan aanschouwen, bewegen het kosten krachtig uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Retourneren

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie ongemak ervaart door drukzones (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals als alle materialen hebben ook foam en binnen veren elk afzonderlijk sterke punten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een superieure optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet of in een erg vochtig milieu verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn matras een krachtige stank mag bezitten?

Klopt, als uw verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, staat dat zeer gewoon. De lucht is onschadelijk en indien jij hetzij matras twee en zeventig uur laat ventileren, verdampt dat lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op de laten slapen. Daarom maakt u geen zorgen aangaande het stank uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Retourneren

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️