Emma Matras Retour 🔥 6 ONTHULLENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Retour:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Retour

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Retour: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Retour

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras Retour

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Retour Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje om te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240×220 plus de kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kan de warmtegraad vanuit de bedje worden beheerd. De machine moet naast het bed te wezen neergezet en mag door middel van 1 afstandbediening wezen versteld. Daarvan zijn het batterijen niet standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse bedden. We zoomen in de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld naar stevig karakter, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid is net een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor het een tweetal materassen blijkt dat op de gemengde een pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 en ook de grootst maat €1.069. de Emma merk Hybrid bed starten de tarieven vanaf 899 euro tot 2039 euro. Net als jij kunt zien, bewegen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Retour

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique krachtige punten. Foam werkt druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor jou.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Original) is beschouwd.

Is het waar datgene mijn eigen bed een krachtige geur kan hebben?

Ja, als je nieuwe Emma-matras een lucht heeft, ligt datgene erg gebruikelijk. Het geur staat onbedreigend en wanneer u de matras twee en zeventig uren laat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op toelaten rusten. Daarom maak jij geen enkele bekommeringen over deze stank afkomstig van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Retour

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️