Emma Matras Refurbished ᐅ 12 VERRASSENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Refurbished:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Refurbished

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Refurbished: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Matras Refurbished

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras Refurbished

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Refurbished Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk blijkt te zijn om de dekbed om te schoonmaken, is het dekentje te zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er bestaan 2 maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kunnen de temperatuur van het bed zijn gereguleerd. De apparaat dient naast het slaapplek te worden geplaatst plus mag met 1 afstandsbediening zijn aangepast. Daarvan bevinden de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kosten vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse materassen. Wij zoomen in de 2 meest populaire bedden: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei matrassen bezitten een omvang vanaf 25. Het O2 heeft één gemiddeld naar ferm eigenschap, hetgeen prima aansluit bij kant en achterkant slapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins steviger. Het belangrijkste verschil tussenin de een tweetal materassen is het aan de gemengde één pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste formaat van het Emma O2 bed kost 439 euro en ook de grote maat €1.069. Bij Emma Hybrid materas vangen aan het tarieven vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Net als jij mag aanschouwen, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Refurbished

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (meestal als een deel van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk sterk aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel dampig klimaat leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur kan hebben?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een stank heeft, is dat heel gebruikelijk. Die geur is onschadelijk en indien jij hetzij bed twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdampt deze lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend om baby op te dutten. Dus maak je u niet zorgen aangaande deze geur afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Refurbished

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️