Emma Matras Prijsverhoging 🔴 7 ONTHULLENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Prijsverhoging:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Prijsverhoging

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Prijsverhoging: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Matras Prijsverhoging

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Prijsverhoging

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Prijsverhoging Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar schijnt te zijn te de dekbed om te reinigen, blijkt de dekbed te erg zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 plus het kostprijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kan de temperatuur van het bed zijn geregeld. De machine hoort vlakbij de slaapplek te wezen opgesteld en mag via een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan zijn de energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier diverse materassen. We focussen in op het twee populairste bedden: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen een diktegraad van 25. Het O2 bezit een middelmatig tot vast eigenschap, wat uitstekend past bij zijde en tevens achterkant slapers.

De gemengde schijnt net iets harder. Het belangrijkste verschil tussen het een tweetal materassen is het feit dat bij de hybrid één pocketvering laagje is toegepast.
Het kleinste maat vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en ook het grote maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan de tarieven vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je mag zien, gaan het tarieven krachtig verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Prijsverhoging

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukzones (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen sterk aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat extra support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een zeer nat weer leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke lucht mag hebben?

Ja, wanneer jouw verse Emma-bed een geur bezit, staat dat heel gebruikelijk. Die lucht staat onschadelijk en wanneer u het bed 72 uur toelaat doorluchten, verdampt die stank. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op de toelaten dutten. Daarom maak je geen enkele bekommeringen betreffende deze geur uit jouw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Prijsverhoging

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️