Emma Matras Of Auping 🔥 4 ONVOORSTELBARE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Of Auping:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Of Auping

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Of Auping: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Matras Of Auping

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras Of Auping

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Of Auping Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk is te de deken te reinigen, blijkt de deken te zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus de prijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool mag het warmtegraad vanuit het bedje worden gereguleerd. Het machine moet vlakbij het slaapplek te worden opgesteld en mogen via één afstandsbediening zijn aangepast. Daarvan zijn het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het prijs van het temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse matrassen. We focussen in op de een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten een diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit een middelmatig naar ferm eigenschap, wat goed past voor kant en ook rugslapers.

De hybrid blijkt juist iets steviger. De grootste afwijking tussenin het een tweetal bedden blijkt het feit dat bij het gemengde één pocketveer laag is toegepast.
Het minste afmeting van de Het Emma O2 materas kost €439 en de grootste maat €1.069. de Emma Hybrid materas starten het kosten vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Net als u kan zien, gaan de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Of Auping

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Wie pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk eigen sterk punten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een heel nat weer leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de top laag is aangepast voor om een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een krachtige lucht kun hebben?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een lucht ervaart, staat datgene heel gewoon. Die lucht staat onschadelijk en als jij het matras twee en zeventig uurtjes laat luchten, vervaagt dat geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby’s op het toelaten rusten. Daarom maak je jij geen bezorgdheden betreffende deze lucht afkomstig van je recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Of Auping

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️