Emma Matras Molten ✔️ 8 SIMPELE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Molten:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Molten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Molten: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Molten

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Molten

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Molten Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar is te de deken om te reinigen, blijkt het dekentje te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en het prijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap mag de temperatuur vanuit het bedden zijn gereguleerd. De apparaat hoort naast het bed om te zijn geplaatst plus mogen via een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan bestaan het accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. Wij focussen in het 2 meest populaire bedden: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n diktegraad van 25 cm. De O2 kent ’n middelmatig naar stevig eigenschap, wat uitstekend geschikt is bij kant en tevens rugslapers.

Het hybride is net enigszins steviger. Het belangrijkste afwijking tussen de 2 bedden is het op de hybrid een pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
De kleinste maat vanaf de Het Emma O2 materas kost 439 euro en tevens het grootst formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid bed starten de prijzen vanaf 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kunt bekijken, gaan de kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Molten

Naast de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (meestal indien een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje meer belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren hun eigen sterk kanten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere optie voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een erg vochtig klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Originele) is gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een sterke geur mag bezitten?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-bed een stank heeft, is het feit dat zeer normaal. De stank ligt onschadelijk en wanneer je het matras twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdampt dat stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om zuigelingen op om rusten. Dus maakt u niet bekommeringen over de geur van uw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Molten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️