Emma Matras Met Topper ☑️ 15 MAKKELIJKE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Met Topper:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Met Topper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Met Topper: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Met Topper

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Met Topper

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Met Topper Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het mogelijk schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, is de deken te erg zwaar gedurende huiselijke wasautomaten. Er twee maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm en 240×220 en ook de kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van de bed wezen geregeld. De machine hoort vlakbij het slaapplek te zijn neergezet en ook mag via één afstandsbediening zijn versteld. Daarvan zijn de batterijen geen standaard ingesloten. De prijs vanaf het temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal diverse matrassen. Wij concentreren in de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben een diktegraad van 25 centimeter. De O2 kent één middelmatig naar stevig aard, wat goed past voor zij en tevens rugzijde slapers.

De gemengde blijkt precies een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussen het 2 matrassen is het feit dat aan de gemengde één pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
De minste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 matras kost 439 en ook de grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten de tarieven vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Net als u mag bekijken, gaan de prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Met Topper

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak voelt door drukplekken (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk zoals ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun unique sterke aspecten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een zeer dampig milieu woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast om te een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn bed een krachtige geur mag ervaren?

Klopt, indien uw recente Emma-matras een geur ervaart, is datgene zeer gebruikelijk. Het lucht ligt onschadelijk en als je de bed twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt die lucht. Ons items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook erkend om baby’s op toelaten rusten. Derhalve maak je niet bekommeringen over deze stank afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Met Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️