Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging ➡️ 10 SCHOKKENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar schijnt te zijn te de dekbed om te reinigen, blijkt de dekbed te erg gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en ook de prijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kan het temperatuur vanuit de bedje worden geregeld. De apparaat moet naast het slaapplek om te wezen geplaatst en kan door middel van 1 afstandbediening wezen versteld. Hiervan zijn de batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende materassen. Wij zoomen in de 2 favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beide matrassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft ’n middelmatig naar ferm aard, wat goed aansluit voor zijde en ook rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt juist enigszins harder. De grootste verschil tussendoor het twee materassen is het feit dat op het hybride een pocketveer laagje blijkt toegepast.
De kleinere formaat van de Het Emma O2 bed kost €439 en ook het grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de tarieven vanaf €899 tot 2039 euro. Net als je kan zien, gaan de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Wie last ervaart door drukplekken (meestal indien een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren elk eigen sterk punten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je veel transpireert of in een erg nat milieu leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om te een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een intense stank kan hebben?

Inderdaad, als je verse Emma-matras een geur ervaart, ligt dat zeer normaal. Het lucht ligt onbedreigend en wanneer u de slaapoppervlak 72 uur laat luchten, verdwijnt die stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan met het doel baby op toelaten rusten. Daarom maak je je geen bezorgdheden betreffende het geur afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Met Hoofdeind Verhoging

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️