Emma Matras Meilandjes 🔥 11 BEWEZEN TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit artikel leer je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Meilandjes:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Meilandjes

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Meilandjes: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Meilandjes

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Meilandjes

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Meilandjes Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar schijnt te zijn te het deken om te schoonmaken, blijkt de dekentje te gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er zijn twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en de prijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf het bedje wezen gereguleerd. De machine hoort naast de bedden te wezen neergezet plus mogen met een afstandsbediening zijn aangepast. Daarvan bevinden het batterijen niet echt standaard inbegrepen. De prijs vanaf de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse materassen. Wij focussen in het twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen ’n omvang vanaf 25. De O2 kent ’n gemiddeld naar ferm eigenschap, hetgeen uitstekend geschikt is bij zijde en ook achterkant slapers.

De hybride is juist iets steviger. Het grote onderscheid tussenin de een tweetal matrassen schijnt het bij het hybride één pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van het Emma O2 matras kost 439 euro en ook het grootst formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas vangen aan het prijzen van €899 t/m 2039 euro. Zoals je kan zien, bewegen het tarieven krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Meilandjes

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je veel transpireert of in een zeer dampig milieu verblijft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor te een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun bezitten?

Ja, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt dat zeer normaal. De geur ligt onschadelijk en als u het slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat ventileren, verdampt deze lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om baby op het toestaan slapen. Daarom maak je geen zorgen betreffende de geur uit je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Meilandjes

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️