Emma Matras Keurmerk ᐅ 3 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Keurmerk:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Keurmerk

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Keurmerk: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Keurmerk

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Keurmerk

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Keurmerk Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk is te het deken om te reinigen, is het dekentje te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus het kostprijs start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap mag het warmte van het bedden zijn gereguleerd. Het machine moet naast de het bed te wezen neergezet en ook kan met één afstandsbediening worden aangepast. Hiervan zijn de energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kosten vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse bedden. We focussen in op de twee populairste matrassen: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beide bedden bezitten ’n dikte van 25 centimeter. De O2 kent ’n middelmatig tot stevig eigenschap, dat uitstekend past bij kant en ook rugzijde slapers.

De hybrid schijnt precies een beetje harder. Het grootste verschil tussen de een tweetal bedden schijnt het feit dat op de hybride een pocketvering niveau blijkt toegepast.
Het kleinere formaat van de Het Emma O2 matras bedraagt €439 en het grote formaat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen de prijzen van €899 tot 2.039 euro. Net als jij kan aanschouwen, gaan de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Keurmerk

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Net als ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterk punten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet of in een heel vochtig milieu leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om voor een wat knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Original) is gezien.

Is het juist dat mijn eigen matras een krachtige lucht kan ervaren?

Ja, als uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat dat erg gewoon. Die lucht staat ongevaarlijk en als jij de matras tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt dat stank. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan om baby’s op de laten dutten. Daarom maak jij geen enkele zorgen over deze lucht uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Keurmerk

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️