Emma Matras In De Buurt 🔥 8 BEWEZEN ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de beste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras In De Buurt:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras In De Buurt

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras In De Buurt: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras In De Buurt

Emma Sleep biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras In De Buurt

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras In De Buurt Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekentje te wassen, blijkt het dekbed te erg zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er zijn twee formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en het kosten begint bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kan de warmte vanaf het bedje worden geregeld. De toestel moet naast het slaapplek te wezen geplaatst en ook mogen met 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan zijn de batterijen niet standaard inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse bedden. We concentreren in het twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide matrassen kennen een omvang van 25. Het O2 kent één gemiddeld naar vast eigenschap, wat prima aansluit bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net enigszins steviger. Het grote onderscheid tussendoor de een tweetal materassen blijkt het feit dat op het gemengde ’n pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinste afmeting vanaf de Het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en tevens het grootst formaat €1.069. Bij Emma Hybrid matras vangen aan het tarieven vanaf €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op je mag zien, lopen de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras In De Buurt

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk indien een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk eigen sterke aspecten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een zeer vochtig weer verblijft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de top laag is aangepast om om een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als softer (maar toch vaster dan de Original) is gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun hebben?

Ja, als jouw recente Emma-bed een lucht bezit, is het feit dat zeer gebruikelijk. Het stank is ongevaarlijk en indien u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt die stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook toegestaan om baby’s op toestaan dutten. Derhalve maakt je niet bekommeringen aangaande deze lucht uit uw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras In De Buurt

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️