Emma Matras Hr ➡️ 7 VERBORGEN ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Hr:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Hr

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Hr: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Hr

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Hr

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Hr Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk is te de dekbed om te reinigen, is het dekentje te zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn een tweetal maten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en ook de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument mag het warmte vanuit het bed zijn beheerd. Het machine dient naast de de bed om te worden geplaatst en ook mag met een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bevinden het energiecellen geen standaardgewijs ingesloten. De kosten van de temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse bedden. We concentreren in op het twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten een omvang vanaf 25. Het O2 bezit een medium tot stevig aard, dat goed geschikt is voor zij en ook rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt net een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin het 2 matrassen blijkt het op het hybride een pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 matras kostprijs €439 en de grootst afmeting 1.069 euro. de Emma Hybrid matras vangen aan de tarieven van €899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt bekijken, bewegen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Hr

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Net als ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder unique krachtige punten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een erg vochtig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast om te een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als softer (maar toch steviger dan de Original) is aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn bed een sterke geur kan hebben?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-bed een lucht heeft, staat datgene zeer normaal. Die geur ligt onschadelijk en als je het bed twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan om zuigelingen op de om dutten. Derhalve maak jij niet zorgen over de stank van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Hr

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️