Emma Matras Hengsels ᐅ 11 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Hengsels:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Hengsels

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Hengsels: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Hengsels

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Hengsels

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Hengsels Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het denkbaar blijkt te zijn te de dekbed te reinigen, is het dekentje te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus het kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met het temp pad tool mag de temperatuur vanaf het bedden zijn gereguleerd. Het machine dient naast het bed te wezen geplaatst en ook kan via één afstandsbediening wezen bijgesteld. Hiervan zijn de accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 diverse matrassen. Wij zoomen in het twee populairste matrassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen bezitten een omvang van 25. De O2 heeft een middelmatig naar ferm eigenschap, wat uitstekend past bij kant en rugzijde slapers.

De hybrid is net enigszins harder. De belangrijkste verschil tussen de 2 bedden blijkt dat op de gemengde één pocketvering laag blijkt toegepast.
De kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 en het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras vangen aan het tarieven vanaf €899 tot en met 2039 euro. Net als je kunt zien, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Hengsels

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie pijn heeft door drukzones (doorgaans indien een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen krachtige aspecten. Vulling functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer nat klimaat woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn matras een intense lucht mag hebben?

Ja, als jouw verse Emma-bed een geur bezit, staat dat erg normaal. Die geur ligt ongevaarlijk en indien je de bed twee en zeventig uren laat ventileren, vervaagt die geur. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel zuigelingen op het om rusten. Derhalve maakt u niet zorgen over het geur uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Hengsels

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️