Emma Matras Giftige Stoffen 🔴 3 VREEMDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Giftige Stoffen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Giftige Stoffen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Giftige Stoffen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Matras Giftige Stoffen

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Giftige Stoffen

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Giftige Stoffen Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar is om de deken om te wassen, is de dekbed te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 plus de prijs vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kunnen het warmte vanaf de bedden wezen geregeld. De machine hoort naast de de bed te worden neergezet en ook mogen via 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan bestaan het energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse bedden. We focussen in de twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen één diktegraad vanaf 25. Het O2 kent één medium tot ferm karakter, wat goed geschikt is voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt juist iets harder. Het belangrijkste onderscheid tussen het 2 matrassen blijkt het feit dat bij de hybrid ’n pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinste formaat van het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en de grote maat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras vangen aan het kosten van 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u kan aanschouwen, bewegen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Giftige Stoffen

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk sterke aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Wanneer je veel transpireert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch vaster dan de Original) is beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen bed een intense lucht kan bezitten?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-matras een geur heeft, is datgene zeer gewoon. Die lucht ligt onbedreigend en wanneer je de slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat doorluchten, verdampt deze geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op de te dutten. Dus maak je u geen enkele bekommeringen betreffende deze lucht afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Giftige Stoffen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️