Emma Matras Ervaring 🔴 4 LUCRATIEVE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Ervaring:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Ervaring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Ervaring: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Ervaring

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Ervaring

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Ervaring Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het denkbaar blijkt te zijn om de dekentje om te reinigen, blijkt het deken te erg gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook de kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kan het warmtegraad van de bed worden gereguleerd. De toestel moet naast de bed te wezen opgesteld en ook mogen door middel van 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit bestaan het accu’s niet standaardgewijs inbegrepen. Het kosten van het tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse bedden. We zoomen in op het twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen hebben ’n omvang van 25 centimeter. Het O2 kent een medium naar ferm eigenschap, dat prima past voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride blijkt precies enigszins steviger. Het grootste verschil tussenin de 2 materassen blijkt dat op het hybrid ’n pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
De kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras vangen aan de tarieven vanuit €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u mag zien, bewegen het tarieven sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Ervaring

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die last heeft door drukzones (gewoonlijk als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterke aspecten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven hierdoor wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg dampig weer verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog steviger dan de Originele) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een krachtige geur kun bezitten?

Klopt, indien je verse Emma-matras een geur heeft, ligt datgene zeer normaal. De lucht is ongevaarlijk en indien jij de bed tweeënzeventig uren laat toe luchten, verdampt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend om baby op het toelaten slapen. Daarom maak jij geen bekommeringen over het geur uit jouw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Ervaring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️