Emma Matras – Easy ➡️ 15 VREEMDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras – Easy:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras - Easy

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras – Easy: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Matras – Easy

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras - Easy

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras – Easy Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het dekbed te schoonmaken, is de deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en de kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van het bedden zijn geregeld. Het machine moet vlakbij de bed om te zijn opgesteld en mag met een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De prijs van de tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse materassen. Wij concentreren in de twee meest populaire bedden: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben één dikte van 25 cm. Het O2 kent één gemiddeld naar stevig karakter, dat prima past voor zij en ook rugzijde slapers.

Het hybride blijkt precies enigszins harder. Het belangrijkste verschil tussen het een tweetal materassen blijkt het bij het hybrid een pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinste maat van het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en tevens het grootst maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras starten de kosten van €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kunt zien, gaan het prijzen krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras – Easy

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukzones (doorgaans als een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een krachtige lucht mag bezitten?

Klopt, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat het feit dat erg gebruikelijk. De geur ligt onschadelijk en indien jij hetzij matras 72 uurtjes laat luchten, verdampt dat lucht. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens erkend om baby’s op de toelaten rusten. Dus maak je geen bezorgdheden over deze lucht uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras – Easy

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️